Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Hallo… Wat leuk u weer eens te zien! Ook een kopje thee misschien.

Hallo… Wat leuk u weer eens te zien! Ook een kopje thee misschien.

01-05-2023

De meeste Nederlanders zijn dol op een kopje lekkere thee… Welke thee vinden ze dan lekker? Dat is zeer wisselend want een lekker smaakje is voor iedereen anders. Over smaak valt immers niet te twisten…

Bent u dol op een zoete thee of wilt u liever een frisse fruitige thee… Of wilt u graag een gezondheidsklacht met een bepaalde thee bestrijden? Bij Solidare Natuurvoeding bent u aan het goede adres.

Met zo’n 180 verschillende thee-producten is er vast iets voor u bij. Er zijn diverse merken die u mogelijk bekend voorkomen.

Bijvoorbeeld Piramide thee, of thee van Simon levelt, iDo thee of Pukka thee en English tea shop. Ook een grote collectie van de bekende Yogi Tea soorten.Losse thee en functionele theesoorten zijn vaak op voorraad of voor u te bestellen (o.a. Kruidenrijk thee uit Haaren) Ayurvedische thee, maar ook een Kinderthee lijn van Piramide en uiteraard de bekende ontzurende ALKA (52) kruidenthee.

Loop eens binnen bij Solidare Natuurvoeding en zoek een biologische thee die het beste bij uw smaak past. Graag tot ziens!

Wat heeft Solidare Natuurvoeding u allemaal te bieden? De verscheidenheid van artikelen is bijzonder groot. U kunt hier uiteraard alle boodschappen voor uw dagelijkse maaltijden vinden. Biologisch gecertificeerd en zoveel mogelijk geleverd uit eigen omgeving.

Molenbochtstraat 66 (zijstraat Besterdplein), Tilburg 013 - 5432910 | www.solidarenatuurvoeding.nl

Delen


MEER Column


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans