Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Gun jezelf of een ander  eens een ontspannend cadeau!

Gun jezelf of een ander eens een ontspannend cadeau!

01-05-2023

Wij vragen veel van onszelf in de huidige tijd. Dit kan leiden tot klachten zoals stress, spierpijn, hoofdpijn of andere lichamelijke klachten. Een massage helpt je lichaam te ontspannen, te ontladen en nieuwe energie op te doen. Klachten zullen ver-minderen en je zult merken dat je meer energie hebt.

Rust en ontspanning

Tijdens de zomerse maanden hebben we allemaal extra behoefte aan koelte en ontspanning. Neem deze tijd voor jezelf, het is belangrijk!

Een kleine greep uit de mogelijkheden: Therapeutische Massages: Sportmassage Hoofdpijnmassage Cuppingmassage (bindweefsel) Wellness massages: Ontspanningsmassage Spa ontspanningsmassage Hotstonemassage Kruidenstempelmassage Balinese massage Kindermassages: Rust in het hoofdmassage, speciaal voor hoogsensitieve kinderen

Maak nu een afspraak! 06 28469707

Schoolstraat 18, Moergestel | Groenewoudstraat 13, Tilburg | 06-28469707 | info@salonvaletudo.nl | www.salonvaletudo.nl

Delen


MEER Column


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik