bruisende zaken

De vakantieperiode De vakantieperiode staat weer voor de deur!

De vakantieperiode De vakantieperiode staat weer voor de deur!

01-06-2023

Om deze redenen kiest u voor AniCura Dierenziekenhuis Tilburg Het belang van uw huisdier staat bij ons altijd voorop, want wij luisteren echt naar de mensen die in onze kliniek komen, aldus onze klanten. Met dat vertrouwen gaan we dan ook heel zorgvuldig om. Bij ons werken onder andere een tandheelkundig dierenarts en meerdere dierenartsen met expertise op het gebied van orthopedie, chirurgie en echografie. Zo krijgt ieder dier de zorg die het nodig heeft.

Gaat uw huisdier naar het pension?

Check dan of de vaccinaties nog up-to-date zijn! In de meeste pensions is het verplicht om te vaccineren tegen de besmettelijke hondenhoest (kennelhoest). Zorg daarnaast voor een goede vlooien- en tekenbescherming. Het is ook verstandig om uw huisdier te ontwormen voordat hij/zij naar het pension gaat, en om te ontwormen wanneer uw huisdier weer thuiskomt.

Gaat uw huisdier mee op vakantie? Vaccinaties

Zorg voor een geldige Rabiës vaccinatie. Dit is in alle landen verplicht en moet minimaal drie weken voor vertrek gegeven worden!

Parasieten

Indien u naar een van de Mediterrane landen op vakantie gaat, is het verstandig naast de vlooien en teken ook te behandelen tegen zandvliegjes.

In Zuid-/Oost-Europa komen ook muggen voor.

Beiden kunnen vervelende parasieten met zich meebrengen die voor vervelende ziektes zorgen en kunnen lange behandeltrajecten veroorzaken. Voorkomen is beter dan genezen! Wanneer u naar Zuid-/Oost-Europa reist is het ook verstandig om voor vertrek en bij thuiskomst te ontwormen, om afscheid te nemen van de hartworm.

Aanvullende eisen

Buiten bovenstaande regels kunt u kijken op www.licg.nl wat er voor regels gelden in jullie vakantieland, vergeet ook niet de landen te checken waar u doorheen reist.

Geniet van de vakantie!

Supervriendelijke medewerkers met een groot inlevingsgevoel. Theo Top mensen met hart voor dieren. Jos Ze zijn heel bekwaam, erg lief voor dieren en stellen de baasjes ook gerust. Weten heel goed waarover ze praten, erg professioneel. Merlin Goede medische hulp voor onze dierbaarste huisgenoten. Martijn

Koningsoordlaan 2, Berkel-Enschot 013-5400215 | dzt@anicura.nl www.anicura.nl/dierenziekenhuistilburg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg