Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

01-06-2023

Per 5 juni zijn wij verhuisd: FysioProMotion opent zijn deuren in het Medisch Centrum aan de Umberstraat 12-3 te Tilburg. Hier wacht ons een gloednieuwe oefenzaal en behandelkamers. Op deze locatie zitten wij samen met een podotherapeut, het consultatiebureau en een huisartspraktijk.

FYSIOTHERAPIE MET PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR JOUW KLACHTEN

Een nieuw pand, frisse kleuren en strakke lijnen.

Nieuwe omgeving, nieuwe samenwerkingen maar fysiotherapie mét natuurlijk het knusse en geborgen karakter wat u van ons gewend bent.

Wij bieden de volgende specialismen: Schouderrevalidatie Revalidatie bij etalagebenen Neurorevalidatie (bijv. bij NAH) Voetendeskundige Shockwavetherapie Fitness Kleine groepentraining Overigens zoeken wij nog een leuke en nieuwe medewerker! Wij bieden een gezellig team met volop ruimte voor groei en flexibiliteit.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan direct contact op via info@fysiopromotion.nl of bel ons.

Umberstraat 12-3, Tilburg | 013-4672199 | info@fysiopromotion.nl | 06-21670387 | www.fysiopromotion.nl

Delen


MEER bruisende zaken


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp