Opvallen? Adverteer in Bruist

Eten & Drinken

De horeca Bruist

De horeca Bruist

01-09-2023

Op de volgende pagina’s vind je een aantal leuke en gezellige horecazaken waar je lekker kunt eten of gezellig een drankje kunt drinken. Met meer dan 56 restaurants en bijna vijftig andere horecazaken kun je Tilburg met recht een ‘bourgondisch walhalla’ noemen. Iedere maand lichten we de horeca in Tilburg e.o. uit. Dat weten niet alleen wij, maar ook alle culinaire ondernemers in het mooie Tilburg.

Heb je ook interesse om in dit bruisende magazine te staan of heb je nog een leuke tip voor de redactie? Mail ons dan op nl@nederlandbruist.nl.

Delen


MEER Eten & Drinken


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11040 Kringlooplijn