Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Helder in glas

Helder in glas

01-09-2023

Als vijftienjarige hielp Arno Spierings regelmatig mee in het glasbedrijf van zijn oudere broer. Daar werd het vuur aangewakkerd en sindsdien is het niet meer gedoofd. Inmiddels zit hij alweer 35 jaar in het vak. Sinds 1998 vormt hij de drijvende kracht achter De Glascentrale, daarbij bijgestaan door zijn team.

Perfecte service en 100% kwaliteit tegen scherpe prijzen!

“Vroeger zetten schilders gewoon het glas erin”, vertelt Spierings. “In de loop der jaren is glaszetten uitgegroeid tot een apart specialisme. Het is echt een vak apart. De vakmensen die bij ons werken, hebben hun opleiding veelal gevolgd via de brancheorganisatie GBO.”

Glas in alle soorten en maten

De Glascentrale levert alle soorten glas: van enkel, dubbel en triple glas tot figuurglas en gekleurd glas. “En dat dan ook nog in combinatie met onder meer brandvertragende, inbraakbeveiligde, letselbeperkende en zonwerende beglazing. Er is ontzettend veel mogelijk.” Gelukkig kan het team van De Glascentrale je voorzien van een deskundig advies. “Niet iedereen weet bijvoorbeeld dat met name in voor- en najaar condensvorming kan optreden bij triple glas. Ook gezien de dikte van het glas is het zeker in bestaande bebouwing niet altijd de beste keuze. En wil je optimaal profiteren van geluidwerende beglazing, dan zal je toch echt aanvullende maatregelen moeten treffen.”

24/7 glasservice

In noodgevallen kunnen zowel particulieren als bedrijven dag en nacht een beroep doen op de 24/7 glasservice van De Glascentrale. “Denk bijvoorbeeld aan stormschade of schade als gevolg van een inbraak of ramkraak. We brengen noodvoorzieningen aan en komen daarna zo snel mogelijk terug om de schade te herstellen. indien mogelijk handelen wij de glasschade af met de verzekeraar, zodat je daar verder geen omkijken naar hebt.”

De Glascentrale is nog op zoek naar glaszetters. Ben je handig en wil je het vak leren in de praktijk, stuur dan vooral een bericht

De Glascentrale Centaurusweg 146 D, Tilburg 013-5442926 post@deglascentrale.nl www.deglascentrale.nl

Delen


MEER bruisende zaken


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos