Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Samen genieten bij Walhout

Samen genieten bij Walhout

01-09-2023

Walhout, een moderne zaak, maar toch lekker huiselijk. Wij serveren een heerlijke lunch. Tegen de avond schuif je er aan voor een goede borrel of een heerlijk diner én natuurlijk voor onze eigenzinnige cocktails!

Wilt je een lekker lunch scoren? Een gezellige vrijdagmiddagborrel met collega’s? Of een heerlijk diner met diningplank? Walhout maakt van elke gelegenheid een geslaagde culinaire en feestelijke dag, de perfecte plek voor een gezellige avond en/of middag samen met vrienden, collega’s of familie.

Reserveer en kom genieten van de heerlijke sfeer!

Wij willen iedereen welkom heten. Mocht er nou geen plaats vrij zijn, niet getreurd! Neem vast een lekker bakje koffie, een mooi glas bier of een van onze heerlijke wijnen aan de bar. Zo kunt u alvast lekker meegenieten van de heerlijke sfeer bij ons in de zaak!

Tevens kunt u bij ons reserveren! Op het telefoonnummer: 013-7855095 of via email: info@walhoutgoirle.nl

We zien jullie binnenkort! Dat wordt smullen.

Kloosterstraat 4, Goirle 013-7855095 info@walhoutgoirle.nl www.walhoutgoirle.nl

Delen


MEER bruisende zaken


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10881 - Sweet Table 4 You