Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Bloemen, dieren en... 11 & 12 november landelijke atelierroute

Bloemen, dieren en... 11 & 12 november landelijke atelierroute

01-11-2023

Dina Furrer (1983) is een fotograaf en beeldend kunstenaar, gevestigd in Tilburg, Nederland. Op dit moment doet Dina veel aan fine art fotografie in haar eigen atelier, ze maakt foto’s en verfijnt ze vervolgens in Photoshop. Dina’s portfolio is heel divers, maar bestaat grotendeels uit stillevens en diverse landschappen. Op 11 en 12 november is van 10 tot 17 uur de landelijke aterlierroute geopend op Ketelhavenplein 39 te Tilburg. Je wordt ontvangen met een drankje en vertrekt met een bosje bloemen…. Zo blijf je in de sferen.

Dina’s stillevens zijn heel gemakkelijk te herkennen, omdat ze meestal de originele, rijk gedetailleerde bloemstukken vertegenwoordigen, gecombineerd met exotische dieren die gedurfde experimenten met kleuren benadrukken. Dina maakt graag interessante composities voor haar fotoshoots en voegt daar artistieke, magische elementen aan toe. Het belang van magie en fantasie speelt een grote rol bij wat Dina in haar werken probeert uit te drukken.

Elke bewonderaar heeft een andere kijk

“Het idee van mijn kunstwerken is dat wat je ziet anders kan zijn dan wat ik zie. Dit vind ik het leukste aan mijn kunst: het zet je aan het denken. Elk magisch element stuurt een bepaalde boodschap naar de kijker, maar tegelijkertijd is het uniek en persoonlijk
- elke bewonderaar heeft een andere ervaring bij het kijken naar een of andere foto”, zegt Dina. Inderdaad, wat op het eerste gezicht een gewone bos bloemen lijkt, blijkt iets anders te zijn en hoe meer je naar de kunstwerken kijkt, hoe meer je in elk van hen zult zien.

Tegenwoordig komt haar inspiratie vooral uit zichzelf, de natuur en het leven om haar heen. Dina kiest altijd zelf de bloemen voor haar fotoshoots en weet normaal gesproken meteen wat ze precies moet doen om haar kunstwerk precies te maken zoals ze het in haar hoofd ziet. Het proces achter de creatie verschilt en het idee kan uit de lucht komen vallen. Letterlijk!

Dina Furrer Showroom (ALLEEN OP AFSPRAAK): Ketelhavenplein 39 Tilburg 06-21394767 www.dina-artphoto.nl info@dinafoto.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

gezonder &  sterker haar
gezonder & sterker haar
Tilburg Bruist


Little asia cuisine
Little asia cuisine
Tilburg Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Tilburg Bruist

‘t Vishoekje
‘t Vishoekje
Tilburg Bruist

Ibiza Tilburg
Ibiza Tilburg
Tilburg Bruist

’t Stationneke
’t Stationneke
Tilburg Bruist

De Nacht
De Nacht
Tilburg BruistIn een lijstje...
In een lijstje...
Tilburg BruistIbiza Tilburg
Ibiza Tilburg
Tilburg Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Tilburg Bruist

SEC
SEC
Tilburg Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11164 TiliaNatura Orthomoleculaire therapie