Bruisende zaken

RESULTAAT HALEN  UIT JE NIEUWSBRIEF?

RESULTAAT HALEN UIT JE NIEUWSBRIEF?

01-01-2019

Met ons nieuwsbrievensysteem ontwerp, schrijf en manage jij je nieuwsbrief! Daarnaast staan wij jou als ondernemer bij met advies voor jouw e-mail-marketing campagnes. We brainstormen samen met jou over slimme geautomatiseerde campagnes om bijvoorbeeld klanten te werven, te behouden of om tevredenheid te toetsen. Wij geloven dat elke samenwerking start met een ontmoeting en een kop koffie. Hoe drink jij je koffie?

ONZE DROOM

Wij snappen dat het ontwerpen, bijhouden en strategisch inzetten van je nieuwsbrief best een uitdaging is. Onze droom is daarom om jou hierbij te adviseren en ondersteunen. Wij krijgen er namelijk veel energie van om een MKB’er een grote stap te laten zetten.

DROOM JIJ…


- van een manier om gemakkelijk te communiceren met klanten, relaties of prospects?
- van een professionele uitstraling via jouw digitale nieuwsbrief?
- van hulp of advies bij het strategisch inzetten van jouw mailings? Maak dan eens kennis met Bobmail.

Bobmail is een digitaal nieuws-brievensysteem waarmee je als bedrijf nieuwsbrieven naar relaties kunt versturen zonder te investeren in hardware, software en IT-personeel. Met Bobmail is het heel eenvoudig om op een professionele en persoonlijke manier te communiceren met jouw relaties.

Sinds 2009 adviseren en ondersteunen wij dagelijks meer dan 600 bedrijven met e-mailmarketing. Door de jaren heen hebben wij strategieën bedacht en getest die voor 88% van onze klanten meetbaar resultaat opleveren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen maken? Bel voor een afspraak.

Henriëtte Ronnerstraat 5, Tilburg | 013 - 534 8632 | vragen@bobmail.nl | www.bobmail.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp