COLUMN Carlos Willems Column

Vooruitzenden stapt nieuwe jaar binnen... …we groeien verder,  maar blijven onszelf!

Vooruitzenden stapt nieuwe jaar binnen... …we groeien verder, maar blijven onszelf!

01-01-2019

Het jaar 2018 zit er weer op. Voor Vooruitzenden was dat een bijzonder jaar. We hebben nu vestigingen op meer plaatsen in het land en in Tilburg zijn we verhuisd naar onze mooie nieuwe locatie aan Ringbaan Noord. Het succes van Vooruitzenden hangt uiteraard af van de successen van anderen.

Bel de Joblijn en ga Vooruit! 013-7852685

Het gaat om de mensen. De mensen die we aan een nieuwe baan helpen en de ondernemers die, samen met ons, de juiste man of vrouw binnen kunnen halen.

Het is onze uitdaging om in het nieuwe jaar onze sterke punten te koppelen aan meer succes en dus meer tevreden gezichten van iedereen die met ons samenwerkt. Het is niet zo gemakkelijk om aan de ene kant snel te groeien en aan de andere kant vast te houden aan onze heel persoonlijke manier van werken. Dat vereist extra inzet. We geloven er echter voor de volle honderd procent in dat dit gaat lukken.

Wij, bij Vooruitzenden, spreken elkaar aan op onze manier van werken. Juist onze persoonlijke aanpak heeft de voorbije jaren gezorgd voor ons groeiende succes. Het zou zonde zijn om dat wat zo goed werkt niet te koesteren en dus blijven we geloven in en vertrouwen we op onze heel persoonlijke aanpak. Iedereen verdient bij ons de tijd, de ruimte en de ondersteuning om succesvol te worden! Daarop toasten we! We wensen jou een prachtig, gelukkig, gezond en succesvol 2019!

Ringbaan-Noord 54, Tilburg | 013-7852685 | contact@vooruitzenden.nl | www.vooruitzenden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo