Bruisende zaken

Wat is een levenstestament?

Wat is een levenstestament?

01-01-2019

Stelt u zich eens voor, u wordt onverwachts ziek en wel zodanig dat u wilsonbekwaam wordt. Dit kan tijdelijk of permanent het geval zijn.

Bel voor een kosteloos kennismakingsgesprek met 06 - 11 16 81 52 of stuur een email naar nalatenschapsmakelaar @joseappels.nl

Niemand weet iets over uw administratie, de verzorging van uw woning en huisdieren en de rekeningen blijven intussen binnenkomen. Daarnaast wilt u dat sommige mensen worden ingelicht over uw situatie. Denk aan huisarts, familie, goede vrienden en bekenden. Maar wie kent de telefoonnummers van deze dierbaren? En wie beslist over uw gezondheid als u wilsonbekwaam bent? En wat zijn úw wensen dan? Natuurlijk hoopt u dat dit niet zal gebeuren, maar de realiteit kan helaas anders zijn.

Het opmaken van een levenstestament en daarbij het aanwijzen van een levensexecuteur is de oplossing. Daarnaast kunt u een digitaal dossier laten opmaken waarin al uw gegevens staan. U wijst een vertrouwd persoon aan die inzage krijgt in het dossier op het moment dat het nodig is. En dat geeft rust, dat ook wanneer u het zelf niet meer kunt er iemand is die uw wensen behartigt en deze laat uitvoeren.

Hoe kunt u dit regelen? Bel José Appels NalatenschapsMakelaar & Mediator voor meer informatie.

Ik ben u graag van dienst! Mijn naam is José Appels, geboren en getogen in Tilburg, erkend NalatenschapsMakelaar & Mediator in de regio Tilburg.

Mijn oorspronkelijke werkervaringen heb ik opgedaan als adviseur en leidinggevende in veranderende organisaties in de financiële dienstverlening. Daarna heb ik gewerkt als operationeel directeur bij een Thuiszorg organisatie. Het werken met mensen is voor mij het mooiste wat er is! Iets voor mensen kunnen betekenen, verder helpen, met name tijdens periodes in hun leven die veranderingen of verlies met zich meebrengen.

Met alle emoties die daarbij horen. Dit breng ik samen in mijn werkzaamheden als NalatenschapsMakelaar en Mediator.

Goed kunnen luisteren, mensgerichtheid, organiseren en op zijn tijd een praktische insteek zijn een aantal kernkwaliteiten die bij mij passen. Ik wil weten wie de mens is die tegenover mij zit en hoe ik hem of haar het beste kan helpen. U kunt rekenen op mijn oprechte belangstelling.

06-11168152 | nalatenschapsmakelaar@joseappels.nl www.joseappels.nl | www.nalatenschapsmakelaar.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik