bruisende zaken

Bruin café zonder poespas

Bruin café zonder poespas

01-02-2019

“Een bruin café, maar dan aangepast aan de tijd van nu”, zo omschrijft eigenaar Michel Engel zijn café De Slijterij in Tilburg. “Een gezellige plek waar iedereen zich meer dan welkom moet voelen.”

“De sfeer is hier fantastisch”

Horecabloed

Voorheen heb ik ook al meer dan vijftien jaar in de horeca gewerkt. Toen ik er een paar jaar uit was, kroop het bloed toch waar het niet gaan kon.” Of eigenlijk kon het dat wel, aangezien Michel in 2011 de deuren opende van zijn eigen café: De Slijterij. “Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.”

Authentiek sfeertje

“De Slijterij is weliswaar nog een echt ouderwets bruin café, maar dan natuurlijk wel aangepast aan de huidige tijd. Maar dat authentieke sfeertje is er nog steeds: gezellig, gemoedelijk, laagdrempelig, zonder poespas en iedereen, jong en oud, is welkom. We draaien allerlei soorten muziek, dus voor ieder wat wils. Die diversiteit is ook wat het hier zo leuk maakt. De sfeer is fantastisch!”

Topteam

Die sfeer is dan ook iets waar Michel met recht trots op is, net als op zijn team. “Ik mag dan wel de eigenaar zijn, maar we doen het hier echt samen. Ons topteam is de kracht van De Slijterij. Net als onze vele (vaste) gasten trouwens, ook die maken de sfeer.” Zowel door het jaar heen als tijdens evenementen. “Want die hebben we hier ook regelmatig, als belangrijkste natuurlijk carnaval. De Slijterij is carnavalscafé bij uitstek!” Maar ook voor andere feestjes ben je bij De Slijterij aan het juiste adres. “Je kunt hier bijvoorbeeld je verjaardag vieren of een bedrijfsborrel organiseren aan je eigen barretje. Hoe leuk is dat?”

Eigenaar: Michel Engel | Heuvel 42, Tilburg | 013-5362246 | www.cafedeslijterij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10981 - Alma Forsa