bruisende zaken

Voor jouw  mooiste dag

Voor jouw mooiste dag

01-02-2019

Bruidsjurken in alle soorten en maten. Je vindt ze bij Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture in Tilburg. En zit jouw droomjurk er toch niet tussen, dan kunnen ze deze gewoon speciaal voor jou maken in hun atelier.

Voor jouw droomjurk!

Perfecte pasvorm

“De keuze aan bruidsjurken is bij ons enorm. Als toekomstige bruid kun je kiezen uit zo’n driehonderd verschillende modellen in alle mogelijke stijlen. De kans is dus heel groot dat daar de jurk van jouw dromen tussen zit. Alle jurken, klassiek of modern, romantisch of trendy, zijn vervaardigd uit de fijnste stoffen en met de grootste zorg. Een jurk moet immers mooi zijn én perfect passen. Mocht dat laatste niet het geval zijn, dan kan deze uiteraard perfect op maat worden gemaakt in ons eigen atelier.”

Eigen ontwerp

“Zit jouw droomjurk er toch niet tussen, maar weet je wél wat je wil? Geen probleem! Aan de hand van jouw ideeën kunnen wij namelijk de jurk van je dromen creëren; alles om er de mooiste dag van je leven van te maken.”

Het onmogelijke mogelijk maken

"Dankzij onze jarenlange ervaring – we bestaan inmiddels al bijna twintig jaar – hebben we ontzettend veel vakkennis in huis. We kunnen de toekomstige bruid dus perfect adviseren en haar wensen vertalen naar een pracht van een jurk. Ook bieden wij een mooi uitgebreid assortiment aan accessoires. Denk daarbij aan lingerie, sluiers, verschillende soorten haaraccessoires, sieraden enzovoorts. Om ervoor te zorgen dat we hier uitgebreid de tijd voor kunnen nemen, raden wij aan om een afspraak te maken voordat je langskomt. We denken altijd met onze klanten mee en proberen, indien nodig, het onmogelijke toch mogelijk te maken. Daar zetten wij graag een stapje extra voor!"

Nassauplein 9A, Tilburg | 013-5440704 | info@mjsbruidsmode.nl | www.mjsbruidsmode.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Tilburg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).