column

Soms heb je even iemand nodig…

Soms heb je even iemand nodig…

01-02-2019

Waarmee ondersteun ik als kinder- en gezinscoach? Het doel van mij als coach is om ouders en kinderen (weer) op weg te helpen in hun ontwikkeling. Ik loop als het ware een tijdje met je mee op, niet voor of achter, maar juist naast je. Dit doe ik door jullie zelf je eigen mogelijkheden voor het oplossen van problemen te leren (in)zien en vergroten.

Zo bied ik begeleiding aan kinderen/jongeren met sociaal-emotionele problemen, leermoeilijkheden, gedragsproblemen. Kortom, zo'n beetje alles wat een opgroeiend kind belemmert in zijn of haar ontwikkeling. Bijvoorbeeld: • Emotionele problemen als gevolg van echtscheiding, rouw, verhuizing • Boosheid, faalangstigheid • Opvoedvragen en opvoedproblemen • Hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en pesten • Omgaan met druk gedrag, ADHD en PDD-NOS...

Daarnaast ondersteun ik natuurlijk ook de ouder(s)/opvoeders.

Want soms weet jij het als ouder gewoon even niet meer, als jij je kind maar niet kunt bereiken.Het gezin is tenslotte een nauw verweven systeem (een zgn. mini-maatschappijtje) waar een ieder zijn/haar functie, plaats en verantwoordelijkheid heeft.Aangezien Lout4Kids dit jaar haar eerste lustrum viert is dit gehele jaar 2019 het intakegesprek à € 50,- GRATIS! Vermeld dan in je aanvraag-email via mijn website: de actiecode .

Kinder- en Gezinscoach Hoolstraat 6, Berkel-Enschot | 06 - 252 939 92 info@lout4kids.nl | www.lout4kids.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10981 - Alma Forsa