bruisende zaken

Het vertrouwde adres    voor je haar

Het vertrouwde adres voor je haar

01-02-2019

Doordat de salon in De Nieuwe Heikant is gevestigd, bestaat een deel van de klantengroep uit bewoners, maar ook niet-bewoners zijn van harte welkom. Jong, oud, man en vrouw, ze kunnen iedereen helpen aan een passende coupe!

“Een heerlijk dagje uit bij Kapsalon Carin”

“Bij Kapsalon Carin volgen we regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends die voor onze kapsalon gelden. Doordat wij hier in verhouding met andere salons nog veel permanenten en watergolven, weten wij ons op dat gebied wel echt te onderscheiden. Dat zijn technieken die je weliswaar nog wel op school leert, maar die in de praktijk steeds minder worden toegepast... behalve bij ons dan!” Mocht een permanent toch iets te veel krullen naar uw zin, maar wilt u wel meer volume, dan biedt Kapsalon Carin speciaal daarvoor de Twister; dit geeft meer volume bij de haaraanzet zonder te krullen.

“Kenmerkend voor onze salon is de ouderwetse service en gezelligheid. Wij luisteren nog echt naar onze klanten en iedereen is welkom. Je zult zien, bij ons voel je je nog echt thuis en ben je gegarandeerd in goede handen.” Elke dag gaan Carin en Monique weer met plezier naar hun werk; dankbaar werk omdat ze iedere keer weer mensen mooi en dus blij mogen maken. Plezier dat ook hun klanten weten te waarderen. Loop dus gewoon eens binnen of maak een afspraak via 013-4581175 wilt u zeker weten dat er een stoel vrij is..."

De Nieuwe Heikant Brucknerlaan, Tilburg | 013-4581175 | www.kapsaloncarin.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Tilburg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).