bruisende zaken

BENT U OP ZOEK NAAR  vakmensen? JOBMANIAC!

BENT U OP ZOEK NAAR vakmensen? JOBMANIAC!

01-03-2019

Gilze-Rijen is een uitzendorganisatie rijker, en niet zomaar een uitzendorganisatie: een franchise van JobManiac gerund door Diana Bruin en Danny Poortier. “We willen proberen om zoveel mogelijk mensen aan een baan te helpen.”

Door onze sterke en strenge weving en selectie staan wij 100% achter ons personeel! Ook iets voor jou?

Op eigen wijze

Hoewel het contract pas net getekend is, zijn de plannen van dit ondernemende tweetal nu al zeer vooruitstrevend te noemen. “We hebben er echt zin in”, vertelt Diana enthousiast. “Helemaal omdat we het echt op onze eigen wijze gaan doen met de kracht van de JobManiac groep. Wij plaatsen mensen niet in hokjes, maar willen er als uitzendorganisatie echt zijn voor iedereen, ongeacht je opleidingsniveau of achtergrond.”

Voor iedereen

Streven van Diana en Danny is om zoveel mogelijk werknemers aan een baan te helpen en werkgevers aan goed personeel. “Daar zetten wij graag een stapje extra voor; we staan dan ook garant voor een topservice en indien nodig staan wij 24/7 voor de mensen klaar.” Hoewel JobManiac an sich hoofdzakelijk gespecialiseerd is in het werven van personeel voor de bouw, ligt de focus in Gilze-Rijen een stuk breder. “ICT, sales, logistiek, beveiliging, bouw, techniek, klantenservice et cetera... iedereen die op zoek is naar een baan, is bij ons aan het juiste adres!”

Wij plaatsen mensen niet in een hokje

Eigenaren: Diana Bruin en Danny Poortier | Ericsonstraat 2, Rijen | 06-11587636 | www.jobmaniac.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11164 TiliaNatura Orthomoleculaire therapie