bruisende zaken

Ook weer een strakke en stevige huid?

Ook weer een strakke en stevige huid?

01-03-2019

Dat kan met behulp van radiofrequentietherapie. Vet wordt verwijdert, collageen aangemaakt en afvalstoffen vermindert. Je huid zal er gladder en strakker uit komen te zien. Tevens wordt je omvang vermindert.

Heb je ook hart voor je lichaam? Bel 013-5456196 en maak een afspraak!

Wat is radiofrequentietherapie?

Radiofrequentie zijn elektromagnetische golven. De ICE-wrap werkt op basis van radiofrequentie met een heel hoog vermogen. Wanneer deze golven de huid binnendringen, worden ze omgezet in warmte-energie. Externe koeling zorgt ervoor dat het huidoppervlak wordt beschermd.

Hoe werkt radiofrequentietherapie?

De warmte-energie dringt door in de onderste huidlaag (de vetlaag) en in de middelste huidlaag waar zich collageen- en elastinevezels bevinden. Deze vezels zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van uw huid. De warmte-energie zorgt voor plaatselijke vetverbranding en aanmaak van nieuw collageen.

De doorbloeding verbetert en de stofwisseling in de vetcel wordt gestimuleerd.

Dit resulteert in huidversteviging, een gladdere huid en omvangvermindering.

Het effect van huidver-steviging is overigens niet onmiddellijk zichtbaar: de vorming van collageen kost tijd.

Oude Lind 45, Tilburg 013-5456196 www.contourwellness.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Tilburg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).