bruisende zaken

Grondleggers     van sfeer sinds 1959!

Grondleggers van sfeer sinds 1959!

01-03-2019

Een moderne en strakke woonkamer. Sfeervol terras of serre. Landelijke woonkeuken voor vele gezellige avonden met vrienden en familie. Of een stijlvolle badkamer waar onthaasten geen enkel probleem is. Wat uw woonwensen ook zijn, welke stijl u ook zoekt, Tegels.com is hét begin van meer woon- en leefplezier.

Alles in één hand Geef tegels.com uw sleutels en zij regelen de rest. Zij verzorgen desgewenst de sloop, leveren en plaatsen de vloerverwarming en de ondervloer en verzorgen het plaatsen van de tegels. Ook het leveren en plaatsen van tegel- en MDF plinten kunnen zij verzorgen. Kortom bij tegels.com heeft u alles in één hand en wordt u volledig ontzorgt Sanitair Ook voor uw nieuwe toiletpot, badkuip of badkamermeubel kunt u bij tegels.com terecht. Zij zijn officieel Bad in Beeld dealer waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit en prijs.

Showroom Bent u benieuwd naar wat tegels.com allemaal te bieden heeft en wilt u sfeer proeven, breng dan zeker een bezoek aan hun 1.000 m² grote showroom in Oisterwijk. Hier presenteren zij op unieke wijze het assortiment tegels en sanitair. Aan de hand van ruime vloervlakken krijgt u een realistisch beeld van hoe uw toekomstige woonkamer, keuken of badkamer er uit komt te zien. Ook hebben zij diverse sfeerkamers ingericht met tegels en sanitair om tot een goede sanitair keuze te kunnen komen. Combineer dit met de vakbekwame adviseurs met jarenlange ervaring en u bent verzekerd van een goede keus waar u heel lang plezier van zult hebben en zeker geen spijt van gaat krijgen.

Nijverheidsweg 17, Oisterwijk | 013-5220014 | info@tegels.com | www.tegels.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Tilburg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).