bruisende zaken

Zomerklaar met WorkOutDoor!

Zomerklaar met WorkOutDoor!

01-05-2019

Is jouw lichaam nog niet helemaal klaar voor de zomer? Wil je in shape blijven of komen door lekker in de buitenlucht te bewegen? Dan is WorkOutDoor iets voor jou! WorkOutDoor is een outdoor fitnessbedrijf, waarbij je onder toeziend oog van twee ervaren trainers werkt aan je conditie, flexibiliteit, stabiliteit, uithoudingsvermogen en kracht.

Meld je nu aan!

Komende week gaan de avondlessen op woensdag weer van start.

Zo kun je ook na je werk nog lekker sporten. Komt de woensdagavond niet uit? WorkOutDoor biedt ook groepslessen aan op dinsdagavond, woensdagochtend, zaterdagochtend en zondagochtend in Tilburg en Goirle. Daarnaast bieden we ook Personal Trainingen aan. Benieuwd geworden? Kijk voor meer informatie of een gratis proefles op www.workoutdoor.nl. Tot snel!

Meer informatie of een gratis proefles? Kijk op www.workoutdoor.nl of stuur een e-mail naar info@workoutdoor.nl. Tot snel!

Huub jacobs 06 11385006 info@workoutdoor.nl www.facebook.com/ workoutdoornederland www.workoutdoor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).