column

WHO'S NEXT?

WHO'S NEXT?

01-05-2019

Pardoes werden wij van JobManiac Gilze Rijen te gast bij de grand opening van het nieuwe pand van TA Nederland via Jan Aalbregt i13media. Daar werd mij gevraagd de wethouder Berend de Vries te interviewen en daarbij ook de eigenaar van TA Nederland dhr. Michiel van Breda. Zo zie je maar het team van JobManiac is van alle markten thuis. Flexibel en innovatief. Zo werken wij ook voor onze opdrachtgevers en hun klanten, zo ook voor de werkzoekenden.

Kom je ook? Jij bent de toekomst!

Op zoek naar een flexibele baan die bij jou past? Bent u werkeloos of bent u klaar met het werk bij uw huidige werkgever? Houdt u ook van afwisseling in het werk? Zoekt u persoonlijkheid en de juiste begeleiding? Onze kwaliteit en persoonlijkheid zijn onze kracht! Daarmee bedoelen wij dat onze werkwijze fundamenteel berust op een eerlijke en transparante bemiddeling.

Door middel van een persoonlijk gesprek kunt u alle wensen bespreekbaar maken. Met deze informatie bekijkt uw persoonlijke aanspreekpunt binnen ons JobManiac team samen met u wat voor soort werk het beste aansluit op uw wensen/verwachtingen.

Heeft u ook last van de grote pieken en dalen in de productie van uw bedrijf? Of last van ziekte-uitval van een van uw werknemers? Wilt u hiervoor de juiste oplossing? Het is belangrijk om een goed overzicht te krijgen in de wensen/verwachtingen van onze opdrachtgevers. Daarom komen wij graag bij u langs om kennis te maken met uw organisatie en de wensen daarin te bespreken. JobManiac is 24 uur per dag bereikbaar en kan binnen een zeer geringe tijd personeel op uw locatie geregeld krijgen.

Meer weten over JobManiac? Neem contact op via info.rijen@jobmaniac.nl of stuur via Linkedin een bericht.

Bent u als ondernemer op zoek naar het juiste productieve en flexibele personeel?

Eigenaren: Diana Bruin en Danny Poortier | Ericssonstraat 2, Rijen | 06-11587636 | www.jobmaniac.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10981 - Alma Forsa