bruisende zaken

Moederdagbrunch

Moederdagbrunch

01-05-2019

Ontspannen met de familie samen genieten van Moederdag? Dat kan met onze Moederdagbrunch. Op het menu: een complete brunch met uitgebreid buffet met sappen en Grand Dessert.

Wat kun je dan zoal verwachten op het buffet?

Nou, wat dacht je van verschillende soorten sandwiches en gegrild brood met salades? Of proef je liever de quiche met geitenkaas of doperwten? Voor de liefhebber hebben we ook twee soorten smoothies en twee warme soepen.

Heb je daarna nog zoete trek?

Dan kun je je hart ophalen bij het Grand Dessert, met twee heerlijke tulbanden, chocolade eieren, ricottapannenkoekjes of een fruitsalade.

Wil je komen genieten van de Moederdagbrunch?

Dat kan voor maar € 29,50 p.p. Kinderen tot 8 jaar schuiven gratis aan. Je bent welkom vanaf 12.30 uur, maar reserveer wel even van tevoren. We verwachten dat het gezellig druk wordt namelijk.

P.S. Als er eventuele dieetwensen zijn, kun je deze vermelden bij het reserveren. Vermeld ook gelijk als je reserveert voor de Moederdagbrunch.

Thomas Inderfurth

Kom en vier MOEDERDAG met een brunch!

Eigenaar: Thomas Inderfurth | Piushaven 20B, Tilburg | 013-5914906 | www.eethuistwintig.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Tilburg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).