column

Je figuur corrigeren met geluidsgolven?

Je figuur corrigeren met geluidsgolven?

01-06-2019

Het vriendelijke alternatief voor liposuctie. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om op een volledig pijnloze manier vetcellen te verwijderen. De vetcellen worden vernietigd door geluidsgolven, waarna ze op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd.

Het effect is dat vet definitief weg blijft. Dit apparaat maakt liposuctie overbodig. Dus geen littekens, pijnlijke operatie, herstelperiode of littekens. Wetenschappelijk is aangetoond dat maximaal 6 behandelingen een direct meetbaar resultaat geven.

U weet dat bewegen en gezond eten van essentieel belang zijn, maar u zou eigenlijk een stok achter de deur willen hebben...

Dit zijn een aantal redenen waarom cliënten graag starten bij Contour & Wellness om effectief af te vallen, plaatselijk of over het hele lichaam. Ons team van afslankcoaches staat voor u klaar om samen met u het gewenste resultaat te bereiken.

Samen met uw afslankcoach, die deskundig en doelgericht te werk gaat, stelt zij een kuur op maat af die een combinatie biedt van 30% bewegen en 70% ontspannen: De garantie om de gewenste centimeters te verliezen.

Lukt dit niet, dan krijgt u uw geld terug. Met trots mogen wij zeggen dat geen enkele cliënt hier nog gebruik van heeft hoeven maken.

Heb je ook hart voor je lichaam? Bel 013-5456196 en maak een afspraak!

Oude Lind 45, Tilburg 013-5456196 www.contourwellness.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).