column

Nagelreparaties

Nagelreparaties

01-06-2019

Het is heerlijk om in de zomer op slippers of sandalen te lopen. Maar wat nu als je de pech hebt dat je last hebt van een lelijke-, afgebroken- of zelfs een 'kalk'-nagel, die je liever niet toont aan de buitenwereld? Hier is wel degelijk een (tijdelijke) oplossing voor in de vorm van een nagelreparatie met behulp van een gelnagel.

Ik werk met LCN WILDE-PEDIQUE silver plus die een kiemdodende en antibacteriële werking bevat. Met deze gel kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. LCN WILDE-PEDIQUE silver plus is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel.

Ik heb al veel mensen blij gemaakt met deze methode en zij komen regelmatig terug om het bij te laten werken of opnieuw te laten zetten. De eerste keer wordt de natuurlijke nagel zoveel mogelijk 'schoon' gemaakt en kort gevijld en daarna wordt de nagel verlengd met de gel. Voor de heren bestaat er een natuurlijk uitziende kleur die veel overeenkomt met de andere nagels. Deze kan uiteraard ook voor de dames gebruikt worden, maar zij kunnen ook kiezen voor een nagellak in gewenste kleur. Voor iedereen is er een passende oplossing! Sharon Bekkers Medisch Pedicure

Transvaalplein 20, Tilburg | 06-24562006 | info@pedicurepraktijkrobe.nl | www.pedicurepraktijkrobe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik