column

Mannen bijten ook

Mannen bijten ook

01-06-2019

Het is niet mooi. Ook niet bij mannen. En ook mannen schamen zich ervoor. Afgebeten nagels, kapotte nagelriemen en een vereelt nagelbed.

Meer mannen dan vrouwen bijten nagels. Ze bijten vaker en bijten extremer. Toch valt het minder op. Mannenhanden mogen ruwer en rauwer zijn. Maar vindt u afgekloven nagels ook geen gezicht? Wilt u een jarenlange gewoonte doorbreken en deze verslaving afleren? Het is bewezen; alles wat je aandacht geeft, dat groeit. Dat geldt ook voor nagels. In de nagelsalon is elke nagelbijter welkom. U gaat een intensief nagelbijttraject in. Samen met de nagelstyliste bepaalt u de beste kunstnagel voor u. Door regelmatige controle worden ongelukjes gelijk hersteld en wordt u begeleid in het afbouwen van de gewoonte van bijten. Na drie maanden zijn de nagels op normale lengte en is het patroon van bijten doorbroken. Uw handen mogen weer gezien worden.

Nu is de stap voor een man naar de nagelsalon erg groot. Een vrouwelijk duwtje in de rug is soms nodig. Wellicht een idee om vaders te verwennen op Vaderdag met een nagelbijtarrangement. Want zeg nou zelf, vaders en hun nagels verdienen soms wat extra aandacht.

Tot ziens in de nagelsalon!

Nagelstudio Elegant Tilburg Outshoornstraat 14, Tilburg 06-18292778 | info@eleganttilburg.nl www.eleganttilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11164 TiliaNatura Orthomoleculaire therapie