column

WorkOutDoor start  met nieuwe locatie Berkel-Enschot

WorkOutDoor start met nieuwe locatie Berkel-Enschot

01-08-2019

Berkel-Enschot, het is tijd voor beweging! Wil je in shape blijven of komen door lekker in de buitenlucht te bewegen? Dan is WorkOutDoor iets voor jou!

WorkOutDoor is een outdoor fitnessbedrijf, waarbij je onder toeziend oog van twee ervaren trainers werkt aan je conditie, flexibiliteit, stabiliteit, uithoudingsvermogen en kracht. Onze lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, sportervaring, conditie of blessures. Iedereen wordt maximaal uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau.

Vanaf donderdag 22 augustus starten we met avondlessen in Berkel-Enschot. De lessen vinden iedere donderdag plaats vanaf 19.30 uur, met boerderij Denissen (Generaal Eisenhowerweg 1) als startpunt. Benieuwd geworden? Kijk voor meer informatie op www.workoutdoor.nl en meld je aan voor een gratis proefles! Woon je niet in Berkel-Enschot? WorkOutDoor biedt ook groepslessen aan in Tilburg en Goirle. Deze vinden op dinsdagavond plaats in de Piushaven, en op woensdag-, zaterdag- en zondagochtend in de Goirlese bossen. Daarnaast bieden we ook Personal Trainingen en Trailrun Trainingen aan. Kijk voor alle mogelijkheden op www.workoutdoor.nl. Tot snel!

Meer informatie of een gratis proefles? Kijk op www.workoutdoor.nl of stuur een e-mail naar info@workoutdoor.nl. Tot snel!

Huub Jacobs 06 11385006 info@workoutdoor.nl www.facebook.com/ workoutdoornederland www.workoutdoor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).