column

Bestemming

Bestemming

01-08-2019

Wat is jouw bestemming? Geloof je dat je een levensopdracht hebt? Zo ja, waarvoor ben jij dan geboren? En is het leven dat jij leidt in overeenstemming met die opdracht?

Zo ja, dan ben je een gelukkig mens. Ikzelf ben er lang naar op zoek geweest, en had het gevoel dat ik niet mijn volledige potentie leefde. Ik wist ook, dat het mogelijk was om die potentie wél te leven, om in direct contact te komen met wie ik werkelijk ben.

Dat is geen knop, die je om kunt zetten. Het is een proces, waar je nooit klaar mee bent. Maar als je eenmaal een stap op het pad gezet hebt, dan wil je alleen maar verder.

Søren Kierkegaard zei: “Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.” Kom je dus steeds weer terug op het oude, vertrouwde pad, dan wordt het tijd om te leren het leven achterwaarts te begrijpen. Met welke oude overtuigingen worstel je? En hoe kun je die gaan omzetten, zodat je dat wél kunt doen? Als je hierin geïnteresseerd bent, vraag dan een (gratis) kennismakingsgesprek aan, bezoek mijn website www.kernkracht10.nl of geef je op voor een workshopdag.

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Spankerenseweg 16, Leuvenheim 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).