column

Holistische EMDR:  eye movement, desensitization & reprocessing

Holistische EMDR: eye movement, desensitization & reprocessing

01-08-2019

Heb jij vervelende, nare of ingrijpende ervaringen meegemaakt in je leven of een heftig trauma zoals een ongeval, pestervaringen, incest, een ziekte, oorlogstrauma, bedrog, scheiding, een verlies van een dierbare, enzovoort? Zit jij met angsten waarvan je niet loskomt?

Soms weet je waar het vandaan komt, maar het kan ook maar zo zijn dat je de oorzaak niet weet en dat het in je onderbewustzijn is opgeslagen. Dit kan kortgeleden zijn gebeurd of in je jeugd, babytijd, zelfs vanuit een vorig leven. Het belemmert je om voluit te leven! Dan kan EMDR voor jou een methode zijn om hier los van te komen. Het is een snelle en effectieve manier om van je trauma’s af te komen met een blijvend resultaat.

De sessie duurt ongeveer 60 tot 120 minuten. We laten je terugdenken aan de gebeurtenis of, als je het niet weet, gaan we je uitmeten en vandaar uit gaan we aan het werk. De beelden, de gevoelens en niet te vergeten onze gedachten laten we naar voren komen. Door daarna met eenvoudige oogbewegingen en/of met klikgeluiden en hand- en voetaanrakingen worden deze stap voor stap losgekoppeld uit ons systeem. Daarna gaan we positieve overtuigingen weer in jouw systeem zetten.

Bij interesse neem vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we samen kijken hoe we jou kunnen helpen. Want elk mens is uniek!

Wilmi Eppink en Ronnie Bennink houden zich sinds hun jeugd al bezig met spiritualiteit. Door zich verder te verdiepen maakten ze beiden een groei door in hun eigen bewustzijn. Met hun sensitieve en energetische gaven helpen Wilmi en Ronnie sinds vijf jaar ook anderen bij het ontdekken van de eigen ik. Dat doen ze bij ‘Helderlicht inzicht’ aan de hand van het aanbieden van energetische therapie, lezingen en workshops.

Aaltenseweg 109, Vragender 06-20794099 info@helderlichtinzicht.nl www.helderlichtinzicht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).