column

Wandel en Natuurcoaching geeft  een krachtige, natuurlijke ondersteuning  bij het verwerken van verlies

Wandel en Natuurcoaching geeft een krachtige, natuurlijke ondersteuning bij het verwerken van verlies

01-08-2019

Het overlijden van een dierbare is een aangrijpend en intens verlies. Daarnaast zijn er ook andere vormen van verlies die een mens diep kunnen raken. Verlies van gezondheid, van werk bijvoorbeeld. Een dierbare relatie die stukgaat of een wens die niet in vervulling gaat. Rouwen is een natuurlijke reactie. Je leven verandert immers als je wordt geconfronteerd met verlies.

Als coach wandel ik mee en help je eigen antwoorden te vinden. De natuur is een verrassende inspiratiebron en helpt zaken van een ander gezichtspunt te bekijken. Je komt meer in verbinding met jezelf. Met gesprekken en handvatten krijg je meer inzicht in jezelf, in jouw pad en in jouw emoties. Je leert je oude patronen los te laten en te bouwen aan een nieuw toekomstperspectief.

Zet vandaag die eerste stap naar professionele rouwverwerking. Bel voor informatie of het maken van een afspraak 06-30427860.

Wil je meer rust ga dan naar begeleiding-verlies.nl en download een gratis ontspanningsoefening.

Imelda Verheij is aangesloten bij Beroepsvereniging Groene Zorg en Bewust Achterhoek

Sperwer 10, Lichtenvoorde | 06-30427860 | imverheij@hotmail.com | www.begeleiding-verlies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).