column

Contemplatie

Contemplatie

01-09-2019

We zijn de zomer ongeveer voorbij. Voor mij altijd een tijd voor contemplatie. Even terugkijken op wat ik heb gedaan en vervolgens vraag ik me af wat ik nog graag wil doen de komende maanden. De vraag die ik mezelf dan stel is de volgende; wat accepteer ik nog in mijn leven wat eigenlijk niet goed voor me is? Welke standaard tolereer ik in mijn leven? Ik accepteer nog steeds dat…

Er zijn veel voorbeelden van dingen die je accepteert die eigenlijk niet goed voor je zijn. Het bewaken van je grens bijvoorbeeld! Regelmatig gaan er mensen overheen. Hoe belangrijk vind jij jezelf? Gaan anderen altijd voor? Het vaststellen van jouw ‘norm’, een mooi vertrekpunt.

Wat is het allerbeste voor jou? Een vertrekpunt voor de andere helft van dit jaar. Als je jouw norm oprekt en je standaard verhoogt, krijg je automatisch andere uitkomsten in je leven. 80% van de uitkomsten in je leven zijn mindset en 20% is dat wat je doet.

Meer weten? Neem contact met mij op, Athilde Whyte

Athilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Spankerenseweg 16 Leuvenheim 06-53170345 www.flow-denken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).