column

Kinderen in beweging

Kinderen in beweging

01-09-2019

Lopen, fietsen, klimmen, zwemmen, sporten, ballen, knippen, schrijven, aankleden, eten met mes en vork… Het zijn dagelijkse activiteiten op school en thuis waar je niet bij stilstaat, maar die van groot belang zijn voor de ontwikkeling van je kind. Zowel op school als thuis en in samenspel met vriendjes en bij sporten.

Voor informatie en aanmelden, zie onze website

Soms gaat bewegen niet vanzelf…

Je kind vindt fietsen eng. Hij/zij knoeit met eten en stoot regelmatig iets om. Je kind struikelt en valt snel, zijn/haar handschrift is onleesbaar, zwemles duurt lang, na een schooldag heb je thuis een druk en/of boos kind. Je kind is onzeker over zijn eigen bewegen en wil daarom niet op sport of een clubje. Herkenbaar?

Twijfel je aan de motorische vaardigheden van je kind?

Wil je weten hoe je je kind bij deze activiteiten kunt helpen? Meld je kind dan aan bij ons en we gaan samen kijken of je twijfels kloppen.

Als het nodig is starten we een behandeling waarin we spelenderwijs deze dagelijkse bewegingen oefenen. Dit geeft plezier in bewegen, meer bewegingservaring en zelfvertrouwen, wat een positief effect heeft op al het bewegen, schoolse vaardigheden en de omgang met leeftijdsgenootjes.

Rozengracht 22, Zutphen 0575 - 514663 info@bewegendwijzer.nl www.bewegendwijzer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).