column

Een anticonceptiemethode waarbij je niet meer aan anticonceptie hoeft te denken

Een anticonceptiemethode waarbij je niet meer aan anticonceptie hoeft te denken

01-09-2019

Verloskundig Centrum Zutphen is er voor de zorg van zwangerschap tot en met kraambed én nog meer! Sinds 2 jaar worden er spiraaltjes geplaatst in ons centrum. Of je nu zwanger wilt worden en je spiraal wilt laten verwijderen, net bevallen bent en niet snel opnieuw zwanger wilt worden, je spiraal wilt laten vervangen of gewoon geen kinderwens hebt, iedereen is welkom!

Het spiraal is een van de meest veilige en betrouwbare vormen van anticonceptie voor de langere termijn

Het spiraaltje is één van de meest veilige en betrouwbare vormen van anticonceptie voor de langere termijn. Er zijn twee soorten spiralen. Het koperspiraaltje, deze geeft 10 jaar bescherming en de hormoonspiraal geeft 5 jaar bescherming. Bij het plaatsen van de spiraal maken wij gebruik van een echoapparaat. Heb je vragen hierover of wil je gewoon informatie over de beste keuze in jouw situatie, neem dan rustig contact met ons op.

Judith Leysterstraat 2 Zutphen | 0575-516830 info@verloskundigcentrumzutphen.nl www.verloskundigcentrumzutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).