column

3x Najaar

3x Najaar

01-10-2019

Het najaar laat zich zien en dat betekent dat de zon weer op haar retour is. Doordat de UV-straling de huid minder zwaar belast is dit de ideale periode om deze te behandelen. Trakteer daarom je huid op een najaarsbehandeling. Welke van de drie kies jij?

Huidadvies op maat

1 Chemische peelings

Kies voor een chemische peeling voor een huidverbeterend effect. Een chemische peeling bevat een combinatie van zuren, afhankelijk van het doel. Zoals salicylzuur, die een ontstekingsremmende en vetoplossende werking heeft. Of amandelzuur en melkzuur, die vaak worden ingezet om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze werken als oxidant en hydrateren de huid, cellen worden geactiveerd en kunnen meer collageen en elastine produceren.

2 Micro-dermabrasie

Of ga voor een micro-dermabrasiebehandeling. Tijdens deze behandeling wordt de bovenste laag van de huid verwijderd door het roteren van aluminiumkristallen over de huid, met een apparaat. De huid wordt gladder, oneffenheden verminderen en je stofwisseling en doorbloeding worden gestimuleerd.

3 IPL / Lichtflits ontharen

Dit is dé tijd om te starten met het bestrijden van haar op je bovenlip, rug, oksels, bikinilijn of benen. In een aantal behandelingen kun je overtollig haar van 70 tot 90% verminderen. Dit kan op alle delen van het lichaam. De belangrijkste voorwaarde is dat de haren kleur hebben. Witte haren kun je altijd nog aanpakken door elektrisch te epileren, waarbij haren worden verwijderd met behulp van een naald.

Je hóéft natuurlijk niet te kiezen. Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Bel: 0575-516045 of mail: info@huidverbeteringtempelaars.nl.

Professionele behandelingen met persoonlijke aandacht, daarvoor ben je bij Studio voor Huidverbetering Anne-Marie Tempelaars zeker aan het juiste adres. Anne-Marie staat persoonlijk voor al haar klanten klaar.

Wil je meer weten? Neem contact op en laat je adviseren.

Deventerweg 171, Zutphen | 0575-516045 | salonvoorhuidverzorging info@huidverbeteringtempelaars.nl | www.huidverbeteringtempelaars.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).