column

Is alles wat je denkt ook jouw gedachten?

Is alles wat je denkt ook jouw gedachten?

01-10-2019

We hebben overal een mening over en we moeten ook alles maar zeggen wat er op je hart ligt. Op zich niets mis mee zou je denken maar wat we merken is dat er geen rekening meer wordt gehouden met de medemens. Het respect naar elkaar is ver te zoeken. We zitten allemaal in een ik-cultuur terwijl onze kracht in het ‘wij’ ligt. Waar komt dat gedrag nou vandaan?

Het is ons brein die dit veroorzaakt omdat hij door je omgeving geprogrammeerd wordt tot overlevings modus. Deze gedachten komen niet uit jou. Dit is een invoeging van buitenaf. Onze hersenen worden dagelijks overspoeld met gedachten dat we altijd te kort hebben en dat er afgunst is naar de medemens. Onze hele maatschappij en economie is op dit stelsel gebouwd. Het wordt tijd dat we hiermee stoppen en dat we deze invoeging herkennen en bewust waarnemen. Dat het respect weer terug komt naar elkaar.

Maar dit kunnen we niet bereiken door ons denken. Want dat wordt juist gemanipuleerd. We moeten terug naar ons gevoel. Laat je hart spreken in plaats van je verstand. Je hart (empathie) en je verstand mogen weer gaan samenwerken.

Wij kunnen jou hierin helpen hoe je dit herkent maar ook hoe je weer terug keert naar je gevoel.

Wilmi Eppink en Ronnie Bennink houden zich sinds hun jeugd al bezig met spiritualiteit. Door zich verder te verdiepen maakten ze beiden een groei door in hun eigen bewustzijn. Met hun sensitieve en energetische gaven helpen Wilmi en Ronnie sinds vijf jaar ook anderen bij het ontdekken van de eigen ik. Dat doen ze bij ‘Helderlicht inzicht’ aan de hand van het aanbieden van energetische therapie, lezingen en workshops.

Aaltenseweg 109, Vragender 06-20794099 info@helderlichtinzicht.nl www.helderlichtinzicht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).