column

Nummers

Nummers

01-10-2019

In het augustusnummer schreef ik over ‘bestemming’. Ik ga ervan uit dat ieder mens een bestemming heeft in dit leven, die precies bij hem past. We kunnen er niet altijd even goed bij komen, omdat we geleerd hebben om ons aan te passen aan de omstandigheden, onze ouders, de maatschappij, etc. Maar op een gegeven moment gaat het toch kriebelen en wil je doen wat bij je hoort en dus past.

Je geboortedatum kan je, via numerologie, helpen om zicht te krijgen op je bestemming. Mijn eigen geboortedatum leidt mij tot de bestemming 9. Een 9 is een leraar. ‘Toevallig’ heb ik mijn halve leven in het onderwijs gezeten. Dat paste goed bij mij. Wellicht ben jij een 1, of een 7, of… Dan heb je hele andere dingen te doen dan ik.

Ik ben nog steeds een leraar, maar coach nu mensen vanuit mijn praktijk naar het vinden van hun eigen unieke pad. Dat is het pad waar je blij van wordt en waar jouw zingeving ligt! Ben je nieuwsgierig naar jouw ‘nummers’ en hoe je daar mee kunt spelen, aarzel dan niet en neem contact met me op voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Spankerenseweg 16, Leuvenheim 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).