column

Herfstblues?

Herfstblues?

01-11-2019

De herfst is inmiddels in volle gang... het seizoen van inkeer en tot verstilling komen. Dat kan een waar feestje zijn voor wie goed in zijn vel zit. Lekker naar buiten, de herfstlucht opsnuiven, genieten van de schakering van kleuren, noem maar op.

DAN Kan ik jOU helpen! Aarzel dan niet contact met me op te nemen.

Voor veel mensen is dat niet zomaar het geval. Die vinden het lastig en worden onrustig en terneergeslagen en soms zelfs depressief. Dus niet voor iedereen is het een genoegen van vallende blaadjes, fikse regenbuien en windvlagen.

Maar wat als je niet lekker in je vel zit?

Wat doet het met je dat het daglicht duidelijk minder wordt, de dagen korter en kouder en het weer veel nattigheid brengt? Word je stil? Mistroostig? Waar voel je dat in je lichaam? In je hoofd? In je buik? In je nek en schouders? In je rug?

Wat doe je ermee?

Ga je in gesprek met vrienden of naasten? Gun je jezelf een massage? Keer je naar binnen? En kun je je dan blij voelen? Ga je anders eten? Minder ondernemen? Gebruik je een lichtlamp? Ga je de natuur in?

Kom je er alleen niet uit?

Loop je vast? Met jezelf, in je relatie, in je werk of in je gezin? Vastlopen in het leven kan op elke leeftijd gebeuren en kan te maken hebben met allerlei zaken. Diepgaande moeilijke levenservaringen, relatieproblemen, knelpunten in je persoonlijke ontwikkeling ervaren, (bijna) burnout zijn, verlies/rouwperiodes doormaken of bij het verwerken van angst- en trauma ervaringen.

Goede begeleiding kan je daarbij helpen. Core-Coaching is een praktijk voor therapie en counseling waar met aandacht en zorg naar je geluisterd wordt. Waar betrokkenheid en helderheid, diepgang en pragmatisch handelen op de eerste plaats komen.

Molengracht 4, Zutphen 06-40533244 www.core-coaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).