column

Volwassenen in beweging

Volwassenen in beweging

01-11-2019

Het schiet weer eens in uw rug. Nekpijn die maar terug blijft komen. Na een dag werken bent u helemaal ‘op’, terwijl u voornamelijk achter de computer gezeten heeft. Hoe vaak denkt u niet: ‘Ach vervelend, maar het trekt wel weer weg’. Of : ‘Tja, daar is toch niets aan te doen’.

November actie: Gratis Houding- of BeweegCheck

Soms gaat bewegen niet vanzelf

Bukken, tillen, zitten, lopen en sporten… het zijn dagelijkse activiteiten waar we eigenlijk nooit bij stilstaan. Juist die bewegingen vormen een groot onderdeel van uw leven, maar de manier van bewegen is niet altijd optimaal, waardoor klachten kunnen ontstaan. Door het verbeteren van uw dagelijkse houdingen en bewegingen, treedt vaak al snel vermindering van klachten op.

Wilt u wijzer in bewegen worden?

Wij, van Bewegendwijzer helpen u om bewust te worden van de manier waarop u uw dagelijkse bewegingen uitvoert. Dat betekent dat u door middel van oefeningen en houding- en bewegingsadviezen leert om gezonder te bewegen. Met als resultaat dat u weer fit, ontspannen, pijnvrij en met plezier kunt functioneren in uw dagelijkse activiteiten thuis, op het werk en in uw vrije tijd.

Bewegendwijzer heeft al ruim 20 jaar ervaring in het behandelen van o.a.:

Houding- en beweegklachten Arbeid gerelateerde klachten Sportblessures Hoofdpijn en spanningsklachten Rugklachten en scoliose Heup-, knie- en voetklachten Arm-, nek- en schouderklachten Ademhalingsklachten Chronische aandoeningen

Voor informatie en het maken van een afspraak zie onze website.

Rozengracht 22, Zutphen | 0575 - 514663 info@bewegendwijzer.nl | www.bewegendwijzer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).