column

Helende Wandelingen Omgaan met Verlies

Helende Wandelingen Omgaan met Verlies

01-12-2019

Omgaan met verlies vraagt heel veel van je. Enerzijds gevoelens van pijn, verdriet en onzekerheid toelaten. En anderzijds ook tijdig een pauze voor behoefte aan rust, ruimte en ontspanning. Daarnaast vraagt verlies om het verstevigen van je draagkracht zodat je alle gevoelens ook werkelijk kunt dragen.

Heb jij moeite de draad van het leven weer op te pakken? Een herinnering die je blokkeert om verder te gaan? Problemen met het aangeven van grenzen? Of je zoekt een nieuwe stevige structuur waarin je in contact staat met je innerlijke behoeften? Dan is een wandelsessie iets voor jou! Kijk voor meer informatie op www.begeleiding-verlies.nl Zet vandaag die eerste stap naar professionele rouwverwerking. Bel voor informatie of het maken van een afspraak 06-30427860.

Imelda Verheij is aangesloten bij Beroepsvereniging Groene Zorg en Bewust Achterhoek

Sperwer 10, Lichtenvoorde | 06-30427860 | imverheij@hotmail.com | www.begeleiding-verlies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).