Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een tuin die je verstelt doet staan

Een tuin die je verstelt doet staan

01-01-2020

Vanuit zijn passie voor landelijke gebieden begon Dirk Luijendijk met zijn Ontwerpbureau Luijendijk. Hij groeide zelf op in een landelijke omgeving en heeft hier nog altijd een warm gevoel bij. Zijn ouders hadden een hoveniersbedrijf. Hierdoor kreeg hij het vak met de paplepel ingegoten. Dirk zette de traditie voort, maar dan op zijn eigen manier. Als tuin- en landschapsontwerper heeft hij zich gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen en buitenruimte.

Maak een afspraak door te bellen naar: 06-23767816 of neem een kijkje op www.dirkluijendijk.nl

Compleet proces

Elk nieuw tuinontwerp bij Ontwerpbureau Luijendijk begint met een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek luistert Dirk naar jouw wensen en bekijkt wat de potentie is van de tuin. Hierbij kijkt hij niet alleen naar de tuin zelf, maar ook naar de architectuur en de omgeving. Vervolgens vertaalt Dirk zijn ideeën in schetsen. Aan de hand van jouw wensen werkt hij deze uit tot een voorlopig ontwerp en vervolgens, na eventuele aanpassingen, naar een definitief ontwerp. Aan dit ontwerp voegt hij ook de details toe en hij maakt een beplantingsplan en technische tekening.

Passend bij het geheel

Bij zijn ontwerpen kijkt Dirk altijd naar het ruimtelijke geheel. Hij maakt een brede analyse en neemt elke factor mee in zijn ontwerpen. Het resultaat? Meer dan zomaar een tuinontwerp. Bij Ontwerpbureau Luijendijk ben je altijd zeker van een ontwerp waarin de ruimte optimaal wordt benut en dat perfect aansluit bij de omgeving.

Uiteenlopende mogelijkheden

Wil jij jouw tuin (opnieuw) aanleggen? Ontwerpbureau Luijendijk zorgt voor een compleet plaatje dat je versteld doet staan. Daarnaast kan Dirk je ook van dienst zijn bij nieuwe ontwikkelingen in het landelijk gebied, het inrichten van stedelijke buitenruimte en visualisaties van een ontwerp. Nieuwsgierig wat Dirk voor jou kan beteken? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerpbureau Luijendijk | Eigenaar: Dirk Luijendijk | Oude Burculoseweg 3, Warnsveld | 06-23767816 | info@dirkluijendijk.nl | www.ontwerpbureauluijendijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).