column

Lekker en gezond eten, sporten en je fit voelen

Lekker en gezond eten, sporten en je fit voelen

01-01-2020

Lekker en gezond eten, sporten en je fit voelen helpen om het beste uit jezelf te halen, thuis op school en met vrienden. Voor sommige kinderen is gezond eten en voldoende bewegen niet vanzelfsprekend en is buitenspelen lastig, of lukt het niet om tot rust te komen en goed te slapen. Dit kan resulteren in over- of ondergewicht.

januari actie: 1e sessie gratis

Gezond groeien

Als KIWA-gecertificeerde Integrative Health Coach ben ik verbonden aan het programma Gezond Groeien. Ik werk samen met een GLI-team met ouders en kinderen aan een gezonde leefstijl, zodat jouw kind weer lekker in zijn vel komt te zitten en gezond kan opgroeien binnen het gezin.

Ook als ouder kun je soms wat hulp gebruiken

Denk jij wel eens: ik wil graag wat gezonder leven, ik wil meer energie of beter slapen? Hoe vind ik tijd voor mijzelf in het drukke bestaan van gezin en werk? Ik wil graag wat slanker maar zonder te diëten. Als Integrative Health Coach loop ik een kort traject met je mee om jouw doelen te helpen bereiken.

Gezond groeien, coaching voor kinderen tot 18 jaar wordt volledig vergoed met een verwijzing van een arts. Coaching vanaf 18 jaar komt voor eigen rekening.

Rozengracht 22, Zutphen | 0575 - 514663 info@bewegendwijzer.nl | www.bewegendwijzer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).