column

Goede voornemens...

Goede voornemens...

01-01-2020

Velen van ons hebben weer goede voornemens: gewoontes die we willen veranderen, uitkomsten in ons leven en business die we graag anders zien.

Vaak zijn we slechts enkele weken verder en constateren we dat er weinig van terecht komt. Natuurlijk balen we hier van en toch lukt het maar niet om een blijvende verandering te creëren. Dit heeft te maken met onbewuste overtuigingen die ons saboteren in die goede voornemens. Onbewust hebben we ooit een keus gemaakt die in ons hele wezen verankerd zit.

De oplossing is om je bewust te worden van deze overtuigingen en deze te veranderen in overtuigingen die je wél helpen om je voornemens te realiseren. Een journal bijhouden helpt hierbij. Hierin ga je dagelijks afstemmen op wat je wilt. Visualiseren is ook een geweldige manier. Verbind je met de gevoelens en emoties die je ervaart als jij je goede voornemens succesvol in de praktijk brengt. Voel je ‘on top of the world’! Een goede coach/mentor kan bij dit proces een uitstekende spiegel zijn.

Veel plezier en succes met je Goede Voornemens dit jaar! Athilde Whyte Mentor naar FLOW

Athilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Spankerenseweg 16 Leuvenheim 06-53170345 www.flow-denken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).