bruisende zaken

Snelbuffet de Boer bestaat 65 jaar!

Snelbuffet de Boer bestaat 65 jaar!

01-02-2020

De vader van Jan de Boer opende in 1955 de deuren van zijn eigen cafetaria in Zutphen. In 1978 is Jan bij zijn vader en moeder komen werken. Sinds 1980 wordt hij bijgestaan door zijn vrouw Marjan. “Ik heb eigenlijk nooit de intentie gehad om mijn vader op te volgen, maar op een gegeven moment rolde ik er gewoon in. En daar heb ik nooit spijt van gehad.” Op 1 februari 2020 beleeft Snelbuffet de Boer een bijzonder jubileum: Dan bestaat de zaak 65 jaar.

“Wij blijven bij de basis”

De positieve recensies vliegen je om de oren als je de Facebookpagina van Snelbuffet H.J.W. de Boer bekijkt: “Hoort net zo bij Zutphen als de Walburgkerk”, “Gastvrij en vriendelijk. Kwaliteit en eigen gemaakte patat” en “Een cafetaria die met kop en schouders boven het maaiveld uitsteekt”. Jan en Marjan zijn er zelf bescheiden onder maar het ‘snelbuffet’ is vast en zeker een unieke plek in Zutphen die is uitgegroeid tot een begrip; niet alleen in Zutphen maar ook ver daarbuiten.

Handelsmerk

De klanten komen in eerste instantie voor de heerlijke eigen gemaakte friet, maar ook voor de gehaktballen uit eigen keuken. “Die verse friet is al vanaf het allereerste begin ons handelsmerk. Verder hebben we gewoon de standaard snacks. Voor ons geen poespas, wij blijven bij de basis. We weten waar we goed in zijn.”

Binding met de klant

Wat is volgens Jan en Marjan de sleutel tot het succes? “Volgens ons is het een optelsom van verschillende elementen; niet alleen lekker eten maar ook een gemoedelijke sfeer. Je moet nooit vergeten dat je voor mensen werkt. We maken altijd tijd voor een praatje. Vanuit oprechte betrokkenheid interesse tonen voor de mensen die hier komen, dat vinden wij heel belangrijk. We weten dan ook van bijna iedereen die hier komt, precies wat er in hun leven speelt. In de loop der tijd bouw je toch een persoonlijke band met elkaar op. We hebben klanten die al vele jaren bij ons komen, samen met hun kinderen, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen. Dat is toch fantastisch?”

Polsbroekpassage 66 Zutphen 0575-511608

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).