column

Wat moet je nou met februari?

Wat moet je nou met februari?

01-02-2020

Februari is zo’n maand van ‘3 keer niks’, die hangt er een beetje tussen. Hebben we de inspannende feestmaand van december overleefd en zijn daar in januari van bijgekomen, dan is februari zo’n tussenmaand waarin het lijkt alsof er niks gebeurt, op weg naar de voorjaarsvakantie. En dit schrikkeljaar met een extra dag.

Kan ik je helpen zicht te krijgen op dit proces?

Wat doe je in een maand van ‘3 keer niks’? Februari is zo’n maand waar niemand bij stil staat. In januari is iedereen, na alle rompslomp van de feestdagen, weer op stoom gekomen en dat gaat in februari ongemerkt gewoon door. Er wordt nergens speciaal naar toegeleefd, of op teruggekeken. Alles gaat zijn gangetje, alsof ons onbewuste een aanloopje neemt voor grotere gebeurtenissen.

Kun je dat ook voelen? Is het een beetje stil bij je van binnen? Geen speciale zielenroerselen? Gaat alles gewoon zijn gangetje en ben je aan het opstomen richting de volgende break van de voorjaarsvakantie? Bijzonder is dat toch, vind je niet? Dat in zo’n periode je innerlijke proces dan heel stilletjes zijn weg gaat, als een incubatietijd, zoals de zaadjes langzaam ontkiemen om hun weg te vinden door de aarde om over hun maand boven de grond te verschijnen.

Heb je enig idee welk proces zich van binnen aan het ontvouwen is? Wat zich straks gaat laten zien? Welk bewustzijn? Welke inzichten?

Loop je vast? Met jezelf, in je relatie, in je werk of in je gezin? Vastlopen in het leven kan op elke leeftijd gebeuren en kan te maken hebben met allerlei zaken. Diepgaande moeilijke levenservaringen, relatieproblemen, knelpunten in je persoonlijke ontwikkeling ervaren, (bijna) burnout zijn, verlies/rouwperiodes doormaken of bij het verwerken van angst- en trauma ervaringen.

Goede begeleiding kan je daarbij helpen. Core-Coaching is een praktijk voor therapie en counseling waar met aandacht en zorg naar je geluisterd wordt. Waar betrokkenheid en helderheid, diepgang en pragmatisch handelen op de eerste plaats komen.

Molengracht 4, Zutphen 06-40533244 www.core-coaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).