column

LENTE?!

LENTE?!

01-02-2020

Op het moment dat ik dit schrijf is het de kortste dag van het jaar: in 2019 op 22 december. Ik bedenk me dat de zon recht boven de ene keerkring staat en morgen weer teruggaat. Het is nu dus eigenlijk midwinter, terwijl we allemaal zeggen dat vandaag de winter begint…

Als jij dit leest is het februari. Alweer zes weken na de kortste dag. De winter is voorbij! Maar hoe zit dat dan met de lente? Begint die nou op 20 maart (in 2020), of staat op 20 maart de zon loodrecht boven de evenaar en is het dan dus hartje lente? In dat geval lees je dit stukje als de lente begint! Begin februari dus! En dat kun je buiten al zien. Alles wat in de grond verstopt zat gaat weer bloeien! Het is nu dan ook de tijd om je af te vragen wat er in jou weer mag gaan bloeien, nadat het in de bezinningstijd gerijpt is. Je mag naar buiten komen, boven de grond het licht gaan zien en groeien! Zin in een gratis lente-gesprek? Mail mij gerust op t.veenstra@kernkracht10.nl.

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Spankerenseweg 16, Leuvenheim 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).