column

Bewust

Bewust

01-03-2020

Bewustwording is feitelijk de sleutel tot succes. Als je je meer bewust wordt van de wetten van het universum krijg je meer keuzemogelijkheden en dus meer vrijheid. Dat kan door te lezen, door trainingen te volgen of door actief de interactie op te zoeken met een coach of mentor.

Bewustwording is belangrijk voor mij. Vanaf 1 januari ben ik de trotse eigenaresse van Bewust Achterhoek. Dit is het platform voor bewust en duurzaam samenleven in de Achterhoek. Hierin komen professionals samen die begrijpen dat bewust keuzes maken en hiervoor verantwoordelijkheid nemen belangrijk is. Ze produceren bewust en duurzaam, met respect voor de natuur, of leveren diensten die het bewustzijn bevorderen.

Leef jij bewust of wil je hier meer over weten, check dan onze website: www.bewustachterhoek.nl. Hier vind je alles wat Bewust Achterhoek voor je kan betekenen.

Ben jij ondernemer en wil je meer vrijheid in je leven ervaren? Dan ben je van harte welkom voor een Inspiratiegesprek om te zien welke kansen bewustwording jouw onderneming biedt! Athilde Whyte Mentor naar FLOW

Athilde Whyte van Flow helpt je om jouw leven echt ‘inhoud’ te geven. Je staat op een kruispunt in je leven en wilt nu de juiste afslag nemen. Als goudeerlijke spiegel laat zij als mentor al jouw talenten en potentie tot volle transformatie komen.

Spankerenseweg 16 Leuvenheim 06-53170345 www.flow-denken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).