column

Wij kennen alle mogelijkheden op het gebied van haarwerken

Wij kennen alle mogelijkheden op het gebied van haarwerken

01-03-2020

Vraag vrijblijvend advies

In onze moderne haarwerksalon zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen betreffende haarwerken en allerlei andere soorten toevoegingen. Met een persoonlijk advies en de beste professionele producten creëren wij de perfecte oplossing voor u. Met ons professionele team blijven wij ons verdiepen en verbreden in alles wat nodig is om een passend resultaat voor u te creëren.

We beperken ons niet tot haarwerken alleen, maar ook voor dunner wordend haar hebben wij allerlei oplossingen. Zoals bijvoorbeeld: haarstukken, Djarling Hair, V-parts, T-parting, mutsjes en sjaals. Onze kracht is onze aandacht voor u! U vindt ons op de 1e etage van onze kapsalon en in de hal van het Gelre Ziekenhuis Zutphen.

Met ons professionele team blijven wij ons verdiepen en verbreden in alles wat nodig is om een passend resultaat voor u te creëren.

4 Your Hair | Turfstraat 12, Zutphen | 0575-515508 | info@4yourhairzutphen.nl | www.4yourhairzutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).