column

Een tuin die je  verstelt doet staan

Een tuin die je verstelt doet staan

01-03-2020

Elk nieuw tuinontwerp bij Ontwerpbureau Luijendijk begint met een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek luistert Dirk naar jouw wensen en bekijkt wat de potentie is van de tuin. Hierbij kijkt hij niet alleen naar de tuin zelf, maar ook naar de architectuur en de omgeving. Vervolgens vertaalt Dirk zijn ideeën in schetsen. Aan de hand van jouw wensen werkt hij deze uit tot een voorlopig ontwerp en vervolgens, na eventuele aanpassingen, naar een definitief ontwerp. Aan dit ontwerp voegt hij ook het beplantingsplan en technische tekening toe waarna alles compleet is voor de uitvoering.

Maak een afspraak door te bellen naar: 06-23767816 of neem een kijkje op www.dirkluijendijk.nl

Leeftuin

Tuinen worden steeds meer gebruikt als leefruimte. Er wordt gelounged, gewerkt, gesport en er zijn wellnessvoorzieningen. Dit gaat niet ten koste van het groen. Het groen maakt juist meer statement in de moderne tuin door ‘harde’ materialen te verzachten.

Gezinstuin

Kinderen hebben heel andere tuinwensen dan ouders. Deze wensen worden in de gezinstuin heel mooi verenigd. in een integraal plan dragen speelaanleidingen bij aan de ruimtelijke kwaliteit van uw tuin, ook wanneer de ruimte beperkt is.

Ontwerpbureau Luijendijk Oude Borculoseweg 3, Warnsveld 06-23767816 | info@dirkluijendijk.nl www.ontwerpbureauluijendijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).