column

Heb je al maartkriebels?

Heb je al maartkriebels?

01-03-2020

Heb je nog de gelegenheid gehad naar binnen te keren in februari? En heeft dat je nog speciale zielenroerselen en inzichten gebracht? Heb je het op verschillende gebieden kunnen toepassen? Met jezelf? Je relatie? Je verbinding met je werk? Je verbinding met vrienden? Met hoe je in de wereld staat?

Kan ik je helpen om verder vorm te geven aan je ingevingen? Aarzel niet en neem contact met me op.

Wat laat zich in maart nu zien? Je ziet het buiten al overal: de lente is in aantocht. Niet dat wij nu nog van die stevige winters hebben met vorst, sneeuw en ijs (wel flinke stormen), maar toch steken alle eerste voorjaarsbloemen alweer hun koppie boven de grond. Als inluiding van het nieuwe bloeiseizoen. Zo’n bloeiseizoen is er natuurlijk niet gelijk, daar moeten de nodige stappen voor genomen worden.

Daarom is het een mooie metafoor voor je eigen processen. Kun je de inzichten en ideeën die in februari naar boven kwamen voelen? En ben je in staat er iets van handen en voeten aan te geven? Lukt het er een vorm en een stappenplan bij te bedenken? Kun je dan voelen wat het met je doet als je eraan denkt en op invoelt? Krijg je dan van die jubel-kriebeltjes vanbinnen? Zin om er helemaal voor te gaan? Het kan natuurlijk over van alles gaan. Over je eigen proces, over het leren grenzen te stellen, of onderzoeken wat je nu precies zou willen in je leven. Of over je relatie, hoe je zelf daaraan bijdraagt en hoe je de verbinding van je partner ontvangt. Hoe jullie elkaar weten te bereiken, of juist niet. Of over je werk, hoe je daarvan geniet, of verdriet ervaart dat je maar niet komt tot dat doen in je leven wat je ten diepste wenst.

Loop je vast? Met jezelf, in je relatie, in je werk of in je gezin? Vastlopen in het leven kan op elke leeftijd gebeuren en kan te maken hebben met allerlei zaken. Diepgaande moeilijke levenservaringen, relatieproblemen, knelpunten in je persoonlijke ontwikkeling ervaren, (bijna) burnout zijn, verlies/rouwperiodes doormaken of bij het verwerken van angst- en trauma ervaringen.

Goede begeleiding kan je daarbij helpen. Core-Coaching is een praktijk voor therapie en counseling waar met aandacht en zorg naar je geluisterd wordt. Waar betrokkenheid en helderheid, diepgang en pragmatisch handelen op de eerste plaats komen.

Molengracht 4, Zutphen 06-40533244 www.core-coaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).