bruisende zaken

Kleerkast op maat? Slaapkamerweb in Zutphen!

Kleerkast op maat? Slaapkamerweb in Zutphen!

02-03-2020

Een prachtige kleerkast die volledig op maat is samengesteld voor een betaalbare prijs? Bij Slaapkamerweb in Zutphen heeft u de mogelijkheid om direct online uw kleerkast volledig op maat samen te stellen.

Stel uw kleerkast samen dankzij de handige kastentool!

Een ruim aanbod van prachtige kleerkasten, van zweefdeurkasten tot schuifdeurkasten. Bij Slaapkamerweb vindt u altijd wel een geschikte kleerkast voor uw slaapkamer.

Wist u dat de kleerkasten (vanaf € 400,-) gratis bij u bezorgd en gemonteerd worden? Voor meer informatie bekijkt u de website.

De webshop van Slaapkamerweb.nl is voorzien van een eenvoudige kastentool. De kastentool stelt u in staat om uw eigen kleerkast volledig te personaliseren.

Personaliseer uw kleerkast direct online

Kies de hoogte en breedte van uw kleerkast. Selecteer uw kleur en kies voor aanvullende accessoires. Hiernaast ziet u een voorbeeld van de keuzeopties.

Richt de binnenkant op maat in!

Heeft u eenmaal de buitenkant van uw kleerkast  gepersonaliseerd dan is het tijd voor de binnenkant van uw kleerkast. Voor de binnenkant kunt u direct online met onze kastentool aangeven hoeveel planken, laden of roedes in de kast wil hebben. Stel de binnenkant op maat samen en weet zeker dat uw kast voldoet aan uw wensen!

Heeft u uw kledingkast online samengesteld op slaapkamerweb.nl dan kunt u uw kast direct bestellen. Uw kleerkast wordt doorgaans tussen de 5 à 8 weken bij u geleverd. De vakkundige specialisten bezorgen en monteren uw kleerkast volledig gratis (bij bestelling boven de € 400,-)!

Wacht niet langer en stel uw kleerkast online samen!

Wilt u graag meer informatie over onze handige kastentool of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze webshop: slaapkamerweb.nl.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).