column

Paaseieren

Paaseieren

01-04-2020

Leuk, 200 eieren in je tuin verstoppen! Er blijven er altijd een paar liggen. Jaren later vind je soms nog een inmiddels bedorven ei. Zo goed zijn ze verstopt.

Een mooie metafoor voor het leven: we verstoppen allemaal eieren in onze jeugd en jaren later komen we een paar goed verstopte tegen. En hoe zien ze er dan uit? Vervormd, bedorven, verwrongen. Onze schatten zijn onze valkuilen geworden. En we houden niet op ze tegen te komen totdat we ze uitgepakt hebben en de oorspronkelijke kracht die er in zat weer opeisen.

Hoe groot is dan de schat die je vindt als je boos wordt om wat iemand je ‘aangedaan’ heeft? Die boosheid zat er al als een goed verstopt ei en komt eruit als het getriggerd wordt. Nú heb je de kans om het ei open te breken! Wat een energie komt er dan vrij! Heb jij zin in een echt goed, gratis, ‘Paasei-gesprek’? Mail mij dan op t.veenstra@kernkracht10.nl

Tineke Veenstra heeft een missie met Kernkracht 10: mensen helpen om hun ogen te openen voor hun potentie in het leven. Hen laten ervaren wat het leven is waarvoor ze geboren zijn en zaken die daarbij in de weg staan helpen oplossen.

Spankerenseweg 16, Leuvenheim 06-53579131 www.kernkracht10.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).