column

Borstvoeding is een belangrijke eerste stap

Borstvoeding is een belangrijke eerste stap

01-05-2020

De eerste duizend dagen na de conceptie (bevruchting) zijn cruciaal in de ontwikkeling van een kindje. De verloskundigen van Verloskundig Centrum Zutphen geven tijdens de zwangerschap informatie over onder meer een gezonde lifestyle met de juiste voeding tijdens de zwangerschap, maar ook gezonde voeding voor de baby na de geboorte is belangrijk.

Ook zwangeren en hun partners die niet in de zorg zijn bij Verloskundig Centrum Zutphen zijn welkom op de informatieavonden!

Borstvoeding is de (bio)logische vervolgstap na zwangerschap en bevalling. Zowel de moeder als de baby varen wel bij een goed verloop van de borstvoedingsperiode. Kim Schoonenberg, Lactatiekundige IBCLC, geeft zes tot acht keer per jaar een informatieavond over borstvoeding. De partners zijn ook welkom deze avond! Uiteraard kun je bij haar ook terecht voor een persoonlijk consult, tijdens de zwangerschap of in de borstvoedingsperiode zelf. Is borstvoeding geen optie voor je, dan helpen we je uiteraard ook op weg met informatie over kunstvoeding.

Voor meer informatie: www.borstvoedingzutphen.nl

Judith Leysterstraat 2 Zutphen 0575-516830 info@verloskundigcentrumzutphen.nl www.verloskundigcentrumzutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).